
כריך מושט שף אלישבע דה-סילבה | 5/7/2015
כריך, מזין, שמתאים ליום ראשון של השבוע, מנצל את שאריות השבת (חלה, סלט כרוב) והכי חשוב לקיץ, כשלא ממש בא לנו אוכל חם....כריך מושט מטוגן.
לפרטים נוספים >כריך, מזין, שמתאים ליום ראשון של השבוע, מנצל את שאריות השבת (חלה, סלט כרוב) והכי חשוב לקיץ, כשלא ממש בא לנו אוכל חם....כריך מושט מטוגן.
לפרטים נוספים >מתכון קליל לארוחת צהריים של קיץ, פילה דג אפוי ברוטב יין לבן עם עגבניות שרי ופלפלים (וחמאה, חייב להוסיף גם חמאה ), זה בערך 20 דקות עבודה, למנה יוקרתית, שיכולה להתאים גם כשרוצים להרשים אורחים
לפרטים נוספים >מולית אדומה, דג ים תיכוני קטן ואהוב, מי שאינו מזהה את הדג בשמו המדעי, בטח יכיר באחד מהשמות היותר נפוצים, סולטן איברהים, או ברבוניה
לפרטים נוספים >מתכון קליל של דג אפוי עם ירקות ומעט תבלינים, ובהגשה מקשטים עם חמאת עגבניות קיצי
לפרטים נוספים >השימושים הנפוצים בארץ לטריאקי, רוטב למוקפץ, ומטבל לסושי, אבל טריאקי ביפן לא נחשב לרוטב אלא לשיטת בישול בה מקרמלים דגים או בשר תוך כדי צלייה בגריל
לפרטים נוספים >דגים! הם בריאים, עסיסיים ואם עושים אותם "על האש", זה הכי קרוב לגן עדן שיש. ולמרות טעמם המיוחד על הגריל רבים נמנעים מהכנתם, לדג בשר עדין שנדבק לרשת, או מתייבש בטיפול לא נכון
לפרטים נוספים >פילה סלומון אפוי במרינדת מיונז קרמית , עם קראנץ' של פיסטוקים ירוקים, על מצע של שעועית ירוקה פריכה ובטעם לימוני. מנה קלאסית ומשגעת במראה ובטעם
לפרטים נוספים >